Hoe het werkt

Zo werkt Elit Gordijnen

Bij Elit Gordijnen ben je aan het juiste adres voor alle raamdecoratie. We bieden een breed assortiment gordijnen en raamdecoratie op maat met de service en kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Kies voor onze all-in-service waarbij je volledig ontzorgd wordt. Alle prijzen zijn inclusief de 3 M’s van Elit Gordijnen.

METEN | MAKEN | MONTEREN

Maak snel en eenvoudig een afspraak via ons contactformulier. Je kunt ons ook direct bereiken via 06-34278383. Of stuur een email.

We nemen contact met je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij je thuis of bij ons in de showroom. Tijdens de afspraak bespreken we je wensen en geven je graag advies en de mogelijkheden. We nemen diverse stalen en voorbeeld producten mee. We meten direct ook de ruimtes in, wel zo handig!

We bieden je direct een passende offerte met uiteraard een scherpe prijs die je van Elit Gordijnen mag verwachten. Wanneer je akkoord bent, gaan we direct voor je aan de slag. Afhankelijk van het soort product, kun je een levertijd van 2 à 4 weken aanhouden. Je nieuwe raamdecoratie wordt gemaakt in eigen productie in ons atelier in Uithoorn.

We maken een afspraak voor montage wanneer het jouw uitkomt. Alles wordt in 1 dag gemonteerd en we gaan pas weg als u 100% tevreden bent!

Heb je nog vragen of opmerkingen na de montage? Dan staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

    CONTACT OPNEMEN

    Vragen, afspraak maken, advies of informatie nodig? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!